Merc Elite játékos?
Jelentkezz be most, hogy megszerezd az ajándék tárgyat az érkező szenzációs új játékunkban!

Búcsúzik a MercElite

Üdv minden Zsoldosnak!

Szomorúan kell közölnöm, hogy ez az utolsó hivatalos közlemény a MercElite fórumán, ugyanis a játék szűk egy évének értékelése során arra az elhatározásra jutottunk, hogy a játék fejlesztését befejezzük. De ne csüggedjetek, ugyanis párhuzamosan ezzel már folyik a Bigpoint új MOBA játékának fejlesztése!

A MercElite egy jó iskola volt, sokat tanultunk a játék fejlesztése és Open Beta fázisba kerülése alatt, emellett a fórumon és a supporton tett visszajelzéseitek is rengeteget értek!

Szeretnénk Nektek megköszönni azt a megszámlálhatatlanul sok időt, amit játékkal, fórumozással, vagy éppen a hibák jelentésével töltöttetek.

Reméljük, hogy a jövőben is velünk tartotok majd az új fejlesztésű arénás játékunkban, ahol ugyanúgy szükségünk lesz a visszajelzéseitekre!

Természetesen nem feledkezünk meg rólatok! Örömmel jelenthetem, hogy minden játékos, aki részt vett a Beta MercElite-ben, az új játékba regisztrálása esetén meg fogja kapni azt az exkluzív skint, amit korábban még itt terveztünk bevezetni. Mivel ezt a friss játékosok nem szerezhetik majd meg, így mindenki tudni fogja, hogy kik is az igazi veteránok az arénában!

Maradjatok velünk, hogy értesülhessetek az új MOBA játékunkkal kapcsolatos hírekről - szeretnénk, ha Ti lennétek az elsők, akik bármi újdonságról is tudomást szereznétek!

Üdvözlettel,

MercElite Team

MercElite leállás FAQ

Meddig él még a játék?

A játékot augusztus 21-én, csütörtök 2 órakor (CEST, UCT+2) zárjuk le a fórumokkal és a kapcsolódó weboldalakkal együtt. Sajnálatos módon a továbbiakban a szerverekhez nem lehet majd hozzáférni.

Új játékosok be tudnak még jelentkezni?

A játékosok egészen a fent említett időpontig, a szerverek lezárásáig ugyanúgy játszhatnak a béta verzióval, mint eddig.

Mi történik a felhasználói fiókommal?

Mivel jelenleg egy teljesen új MOBA játék fejlesztésén dolgozunk, a MercElite-ben létrehozott fiókok a továbbiakban nem lesznek használhatók. Viszont az új játékban minden MercElite játékos különleges megjelenésre lesz jogosult, amennyiben igényt tart rá. Az augusztus 21-i lezárás után látogassatok el a www.mercelite.com weboldalra, ahol megkaphatjátok az ehhez szükséges utalvány kódot!

Játékosként pénzt költöttem a játékra. Van visszatérítés?

Igen, van! Azok a játékosok, akik pénzt adtak ki a Merc Elite-re, visszakapják a befizetett összeget. Minden tranzakciót utalványként adunk vissza. Az utalvány egy kódot tartalmaz, amelyet minden Bigpoint játékban, valamint az érkező új MOBA alapú játékunkban is be lehet váltani. Az utalványkódok 2015. február 28-ig érvényesek.

Hogyan kaphatom meg az utalványkódomat?

Kérjük, az utalványkódért jelentkezzetek az ügyfélszolgálatnál a www.mercelite.com/refund oldalon, és nyújtsátok be a visszatérítési igényeteket – figyeljetek arra, hogy az e-mail címetek aktuális legyen. Mihelyt az ügyfélszolgálat azonosította a Merc Elite felhasználói fiókotokat, a válaszüzenet tartalmazni fogja az utalványkódot.

Játszottam a MercElite bétával: kapok valami ajándékot az új MOBA játékban?

Igen! Minden játékos, aki részt vett a MercElite béta fejlesztésében, különleges Béta megjelenést szerezhet az új MOBA játékban. Csak látogass el a www.mercelite.com weboldalra az augusztus 21-i leállás után, és csapj le a neked járó utalvány kódra!