Kövess minket:
Üdvözlünk! Ez itt a
Merc Elite Beta
 
A béta kulcs megadása után jelentkezz be az új felhasználói fiókodba!
Szeretnél béta kulcsot kérni?
Itt kérhetsz meghívót:
 
 
 
Töltsd le a kliens verziót
Hírek és újdonságok

2014. július 14.

Release 017 - Kliens / szerver megújulás!

Üdv Zsoldosok!

A Release 017 a holnapi nap folyamán megérkezik. Magával fog hozni néhány kisebb hibajavítást is, de ami ennél sokkal fontosabb, megújul a teljes kliens és szerver közötti kommunikációs rendszer! Sajnálatos módon az elmúlt időkben sokan tapasztalhattatok teljesítmény, lag és csatlakozási problémákat. Ezek elhárítása céljából átdolgoztuk a kliens és a szerver kommunikációjának módját, növelve ezzel a megbízhatóságot és csökkentve a küldendő adatok méretét.

Kérjük tartsátok szemmel a játékot a frissítés után, és ha bármilyen problémát észleltek, jelezzétek bátran itt a játék fórumában vagy egy support kapcsolatfelvételben! Minden ilyen esetben szükségünk lenne egy képernyőmentésre a hibáról, valamint a probléma létrejöttének körülményeire és a logfájlokra.

Utóbbit az alábbi mappákban érdemes keresnetek (alapértelmezés szerint):


Böngészős belépés:

c:\Program Files (x86)\Merc Elite\packages\MercElite_Data\output_log.txt

Launcher:

c:\Program Files (x86)\Merc Elite\MercEliteLauncher_Data\output_log.txt

A segítségetekkel gyorsabban kijavíthatjuk majd az esetlegesen felmerülő hibákat, így még élvezhetőbbé téve a játékot!

Köszönjük a türelmeteket és a segítségeteket!

MercElite Team

2014. június 23.

Változások a 2014. június 24-étől érvényes Általános Szerződési Feltételekben

Kedves Játékosok!

2014. június 24-én a Bigpoint néhány apró, de szükséges változtatást léptet érvénybe az Általános Szerződési Feltételekben.


Szeretnénk pontosan elmagyarázni, hogy milyen változtatásokat hajtunk végre, és miért.

2014. június 16.

Az elkövetkezendő hetekről!

Üdv Zsoldosok!

Ne idegeskedjetek - továbbra is veletek vagyunk, és a játék fejlesztésén dolgozunk! Az új zsoldosok, térképek, vagy éppen küldetések hiányának megvan az oka. Nevezetesen az, hogy jelenleg néhány fontosabb játékelemen munkálkodunk; amelyek nem csak egyszerűen fejleszteni fogják a Merc Elite-t, hanem egyenesen egy magasabb szintre emelik majd a játékot! Viszont ahhoz, hogy ez sikeres lehessen, egyszerre kell dolgoznunk több fronton is.

Ez azt jelenti, hogy egyszerre foglalkozunk a kódolással, a zsoldosokkal, a térképekkel, a balansszal, az irányítással...mindezt azért, hogy az egyes elemek szinkronban működjenek, és ne omoljanak össze, amint élesbe kerülnek. A következő release - ami lényegében egy frissítés lesz - a játék teljesítményét, valamint a különböző késleltetési és kapcsolódási problémákat igyekszik majd orvosolni; valamint ez az út vezet ahhoz is, hogy menet közben is lehetőség legyen visszacsatlakozni a csatába lekapcsolódás esetén! Azonban ez még csak az út eleje, a visszacsatlakozás játékelem beillesztéséhez több időre lesz szükségünk.

Szeretnénk elnézést kérni az elmúlt hetek információhiánya miatt is Tőletek; és megígérjük, hogy az elkövetkezendő hetekben és hónapokban közelebb hozzuk hozzátok a játék fejlesztésének részleteit, és azt is igyekszünk majd feltárni, hogy miért lesz mindehhez sok időre szükségünk!

Köszönjük a megértéseteket, tartsatok velünk a jövőben is!

MercElite Team

2014. május 24.

Új hitelintézet átutalásos fizetési mód esetén

Üdv Zsoldosok!

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy az átutalásos rendelés adatai megváltoztak.

Az új adatok:

Deutsche Bank Zrt., Budapest


Számlaszám: HU83163000000401087290006409

Ez ún. IBAN formátumban van megadva, az ehhez szükséges SWIFT kóddal együtt. Erre csak nemzetközi viszonylatban vagy belföldi deviza utalásnál lenne szükség, magyar számláról történő utalás esetén a GIRO formátumot is elegendő használni, amit a HU83 országkód elvételével kapunk meg:

16300000 - 04010872 - 90006409


Kérjük, hogy továbbra se felejtsétek el utaláskor megadni a közlemény rovatban a pirossal kiemelt számsort! Ennek elmulasztása akár a rendelés sikertelenségét vonhatja maga után!

View attachment 846

MercElite Team

2014. május 24.

Facebook Nyereményjáték #4

Üdv Zsoldosok!

Elindult a nyereményjátékunk következő fordulója a Facebook közösségi oldalunkon! Ha részt szeretnél venni benne, akkor nincs más teendőd, csak annyi hogy ellátogatsz a Facebook oldalunkra, beírod a UserID számodat a megfelelő mezőbe; majd pedig izgulsz érte, hogy benne legyél abban a 15 szerencsés játékosban, akik fejenként 1500 arannyal lesznek gazdagabbak a sorsolás után! Ne felejtsétek el lájkolni az oldalunkat, és megosztani a többi játékossal is ezt a lehetőséget.

Határidő: 2014. 05. 26., péntek 15:00

Sok szerencsét kívánunk!


MercElite Team

2014. május 14.

SMS rendelés változásai

Kedves Játékosok!

Értesítünk Benneteket, hogy a mai naptól megváltozik az SMS rendelés telefonszáma és ezzel együtt változik az SMS rendeléshez tartozó BIG ID is.


Ezzel együtt módosul az SMS ára és az SMS után járó játékpénz is, a pontos adatokat a módosítást követően a rendelési oldalon találjátok meg.

A változások várhatóan a mai napon, azaz 2014. Május 14—én lépnek életbe.


Az új BIG ID és az új telefonszám a rendelési oldalon fog megjelenni. Kérünk Benneteket, hogy a következő SMS rendelés előtt nyissátok meg a rendelési oldalt és az ott megjelenő új adatokkal indítsátok a rendelést.

Figyelem, fontos tudnivalók:

  • az új telefonszám nem működik a régi BIG ID-val.
  • az új BIG ID nem működik a régi telefonszámmal.
  • a régi telefonszámra a régi BIG ID-val lekésőbb 2014. Június 1-ig fogadjuk el az SMS-eket, ezt követően nem.
Köszönjük figyelmeteket, további jó szórakozást kívánunk a játékhoz!

A Bigpoint csapata

2014. május 13.

Facebook Nyereményjáték #3

Üdv Zsoldosok!

Elindult a nyereményjátékunk következő fordulója a
Facebook közösségi oldalunkon! Ha részt szeretnél venni benne, akkor nincs más teendőd, csak annyi hogy ellátogatsz a Facebook oldalunkra, beírod a UserID számodat a megfelelő mezőbe; majd pedig izgulsz érte, hogy benne legyél abban a 10 szerencsés játékosban, akik fejenként 1500 arannyal lesznek gazdagabbak a sorsolás után! Ne felejtsétek el lájkolni az oldalunkat, és megosztani a többi játékossal is ezt a lehetőséget.

Határidő: 2014. 05. 16., péntek 15:00


Sok szerencsét kívánunk!

MercElite Team

2014. április 30.

Facebook Nyereményjáték #2

Üdv Zsoldosok!

Örömmel tudathatom, hogy a mai napon egy nyereményjátékot indítottunk a Facebook közösségi oldalunkon! Ha részt szeretnél venni benne, akkor nincs más teendőd, csak annyi hogy ellátogatsz a Facebook oldalunkra, beírod a UserID számodat a megfelelő mezőbe; majd pedig izgulsz érte, hogy benne legyél abban a 10 szerencsés játékosban, akik fejenként egy hónap prémium tagsággal lesznek gazdagabbak a sorsolás után! Ne felejtsétek el lájkolni az oldalunkat, és megosztani a többi játékossal is ezt a lehetőséget.


Határidő: 2014. 05. 02., péntek 15:00

Sok szerencsét kívánunk!

MercElite Team

2014. április 20.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Üdv Harcosok!


[​IMG]
Kívánunk minden kedves játékosunknak, fórum lakónknak, érdeklődőnek

A MercElite csapata

2014. április 9.

Nyereményjáték

Figyelem Katonák!

A játéknak már több mint 5000 rajongója van a Facebookon!

Ennek elismeréseképpen elindítjuk az első nyeremény játékunkat a Facebook rajongói oldalán. Csak lépj be, add meg UserID-d a megfelelő helyen, és esélyes leszel egy hónap Prémium tagságot nyerni!

....és ne felejtsd el megosztani a nyereményjátékot...


A nyereményjáték ma (04.09.) 12:00-kor kezdődik és pénteken (04.11.) 16:00-ig tart, úgyhogy írány a Facebook!

A MercElite csapata

2014. március 20.

SZAVAZÁS - Újjáéledés + BETA kinézet

Üdv Zsoldosok!

Az előző szavazásunk eredményeképpen a TÁMADÓ karakterosztályt fogjuk ellátni egy különleges Beta kinézettel, amit minden béta fázisban részt vevő játékos automatikusan meg fog kapni!


Ezzel együtt egy újabb témával kapcsolatban is várjuk a visszajelzéseteket, amelyről itt olvashattok:

SZAVAZÓ TOPIK

Köszönjük az eddigi és jövőbeni voksaitokat!

További jó szórakozást a játékhoz!

MercElite Team

2014. március 15.

Március 15.

Kedves játékosok!

Ma, azaz március 15-én ünnepeljük Magyarország újkori történetének egyik meghatározó eseményét, az 1848-49-es forradalom és szabadságharcot, amely a nemzeti identitásunk egyik alapköve.

Kívánok a magam és a Bigpoint GmbH nevében minden Bigpoint játékosnak nyugodt megemlékezést, kellemes pihenést, jó kikapcsolódást és jó szórakozást a játékhoz!

[​IMG]
Föltámadott a tenger

Föltámadott a tenger,
A népek tengere;
Ijesztve eget-földet,
Szilaj hullámokat vet
Rémítő ereje.

Látjátok ezt a táncot?
Halljátok e zenét?
Akik még nem tudtátok,
Most megtanulhatjátok,
Hogyan mulat a nép.

Reng és üvölt a tenger,
Hánykódnak a hajók,
Sűlyednek a pokolra,
Az árboc és vitorla
Megtörve, tépve lóg.

Tombold ki, te özönvíz,
Tombold ki magadat,
Mutasd mélységes medred,
S dobáld a fellegekre
Bőszült tajtékodat;

Jegyezd vele az égre
Örök tanúságúl:
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!

Petőfi Sándor

2014. március 14.

GreatG búcsúzik

Kedves Játékosok!

Mint azt bizonyára sokan közületek tudják, csaknem 5 év telt el azóta, hogy 2009. májusában csatlakoztam a Bigpoint csapatához. A Bigpoint játékai ekkor indultak el magyarul, így gyakorlatilag az elejétől fogva figyelemmel kísértem a játékok, ezzel együtt természetesen a magyar Bigpoint közösség fejlődését, változását. 5 év alatt számtalan dolog változott, számtalan dolgot éltem át Veletek együtt, legyen szó szebb, vagy esetleg kevésbé szebb időszakokról.
A munkám során mindig szem előtt tartottam, hogy mind az általam irányított Community Csapat, mind pedig én magam a tőlem, tőlünk telhető maximumot nyújtsuk a közösség felé. Nyilván, azt nem lehet elérni, hogy mindig, mindenki maximálisan elégedett legyen, egyikünk sem tökéletes és volt, hogy hibáztunk, de igyekeztünk a lehetőségeinkhez képest megtenni mindent és mindent a legjobban csinálni, a mindenki számára elfogadható döntéseket meghozni.

5 év nem kevés idő és úgy érzem itt az ideje, hogy továbblépjek és más, számomra még kevésbé ismert területeken próbáljam ki magam, új ismereteket szerezzek és új kihívások elé nézhessek.
Mindez azt jelenti, hogy a pénteki nappal, azaz 2014. március 14-vel befejezem pályafutásomat mint a Bigpoint GmbH magyarországi community managere és hétfőtől - továbbra is a Bigpoint GmbH berkein belül - már az újonnan rám bízott feladatoknak fogok megpróbálni eleget tenni.

Az elmúlt évek alatt rengeteg új ismeretet szerezhettem, sokat tanultam, barátokra leltem, amiért külön köszönetet szeretnék mondani a Bigpoint magyarországi community csapatának, az összes moderátornak és adminisztrátornak, mindenkinek, akik támogattak nap mint nap a munkámban, akik nélkül sem a fórum, sem pedig a support nem működhetett volna. Hálásan köszönöm Nekik a rengeteg tudást, ismeretet amit gyakran a tudtuk nélkül adtak át, köszönöm a szorgalmukat, a kitartásukat, köszönöm, hogy mindig számíthattam rájuk.

Azonban nem csak tőlük, hanem Tőletek, játékosoktól is rengeteget tanultam és remélem, hiszen gyakran a visszajelzéseitekkel mutattatok rá, hogy mi az, amit jobban csinálhatunk, hol van olyan folyamat, amelyen javíthatnánk. Kívánom és remélem, hogy a jövőben is maradtok hű tagjai a Bigpoint közösségének.

Köszönöm tehát mindenkinek, hogy a magyarországi community managerként tagja lehettem a Bigpoint magyar közösségének, köszönöm mindannyiótoknak az együtt töltött éveket, kívánom mindenkinek a legjobbakat mind a játékban, mind pedig a valós életben!

Üdv,
GreatG - Nagy György
International Community Manager Hungary

2014. március 13.

Elérhető a MercElite önálló kliens!

Üdv Katonák!

Talán emlékeztek még, hogy a legutóbbi release leírásában titokzatoskodtunk egy kicsit, de ennek vége, ugyanis a mai napon megérkezett a MercElite önálló kliensprogramja!

A klienst a következő linkre kattintva tölthetitek le: http://mercelite.com/download


Telepítés után önálló programként tudjátok indítani, magyarul innentől kezdve lehetőségetek lesz a böngésző használata nélkül is játszani (internetkapcsolatra természetesen ugyanúgy szükség lesz). Ez a program direkt a MercElite számára lett megalkotva, tehát remélhetőleg segíteni fog azokon is, akik esetleg a böngészőből nem tudtak eddig játszani. A program tartalmaz egy önellenőrző és frissítő rendszert, magyarul ha update érkezik a játékba, akkor lefrissíti magát; fájlok megsérülése esetén pedig képes megjavítani azokat.

Tehát nincs más hátra: letöltés, bejelentkezés, játék!


Jó szórakozást kívánunk!

MercElite Team

2014. március 4.

SZAVAZÁS

Üdv Zsoldosok!

Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre egy új fejlesztéssel kapcsolatban, kérjük szánjatok rá egy pár percet, és szavazzatok!


SZAVAZÓ TOPIK

Köszönjük szépen!

MercElite Team

2014. március 3.

Release 014 - Harc a sivatagban

Figyelem, Zsoldosok!

Bevetésre kész a 14. release, az OUTBACK. A legfontosabb összetevője persze az új térkép, amit szintén Outback-nek neveztünk el – de azért ez nem minden. Az újítások egész hada vár: lássuk a részleteket.


§ Új térkép: Outback

Jártunk már a belvárosban és kíméletlen téli tájakon, most pedig a sivatagba vetett a sors. A győzelem itt is, mint mindig, csak rajtad és a csapaton áll! Az új térképen pörgős harcokkal, igazi kutyaszorítókkal és tökéletes rejtekhelyekkel, zugokkal és hasadékokkal várunk. Emellett persze a jó kis üldözésekre is gondoltunk, amihez sok helyre van szükség. Egyszóval, az OUTBACK térképen újabb változatos és izgalmas terepre és a lélegzetelállító bevetésekre számíthattok! Az egyetlen különbség a többi térképhez képest, hogy itt csak a kiindulási ponton lehet feltámadni.

§ A botok és a fedezékek


Továbbfejlesztettük a botok fedezék-keresési viselkedését. Mostantól a botok fedezék használata az általatok kiválasztott, játszani kívánt nehézségi szinttől is függ… és ha már foglalkoztunk velük, megalapoztuk a további fejlődésüket is.

§ Az új üzlet

Az üzletben lehet új zsoldosokat felvenni, fogyasztási cikkeket vásárolni, és még sok minden mást. Fontos hely, ezért kitakarítottuk egy kicsit: nemcsak könnyebben használható, de (reméljük) szebb is lett. Így mindig tudni fogtok a vásárokról, és könnyebben férhettek hozzá a szükséges tárgyakhoz is.

§ Fejlesztések és hibajavítások


- Kiegyensúlyoztuk a botok nehézségi szintjét az első csatákban, hogy az új játékosok jobb esélyekkel szálljanak harcba.
- Több, mint 30 fordítást frissítetünk.
- Több, mint 20 megjelenést és effektet fejlesztettünk.
- A küldetések számos hibáját kijavítottuk.
- És van még valami… amiről egyelőre hallgatunk… ami még inaktív, és csendben várja, hogy eljöjjön az ő ideje.

Egyelőre ennyi… de még jelentkezünk!

A MercElite csapata

2014. február 18.

R013.1 - Játékos statisztika probléma

Üdv Zsoldosok!

A Release 13.1 a mai napon sikeresen bekerült a játékba, azonban nem várt problémák adódtak a játékosok statisztikáival kapcsolatban. Ezek egy része (pl. Jelvények) egyes játékosoknál elveszhetett, és ennek a kinyomozása nem egyszerű feladat. A fejlesztők gőzerővel dolgoznak a probléma megoldásán, addig is a türelmeteket kell kérnem.


MercElite Team

2014. február 10.

SZAVAZÁS

Üdv Zsoldosok!

Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre a térképekkel kapcsolatban, kérjük szánjatok rá egy pár percet, és szavazzatok!


SZAVAZÓ TOPIK

Köszönjük szépen!

MercElite Team

2014. február 4.

Játékfrissítés 13 - Új szintrendszer és bevezető küldetések

Zsoldosok, figyelem!

Eligazítás következik… Bevetésre került a Release 013, az egyensúly rendszere. A legfontosabb, amiről tudnotok kell, a szintrendszer átalakítása, de ez még nem minden: egy csomó fantasztikus újítással várunk. Lássuk a részleteket!

1) A szintrendszer változásai

Felismertük, hogy az erőviszonyok különbségei szerencsétlen 1v1 párválasztásokhoz vezethetnek. Az automatikus párválasztások nagy része kiegyensúlyozott, és az erőviszonyok különbségeit az alacsonyabb szintű játékosok is jól ki tudják egyenlíteni azzal, ha csapatban játszanak. Az egyéni játékost azonban nagyon kellemetlen meglepetés érheti, ha nála erősebb zsoldossal kerül szemtől szembe. Az átalakított rendszerben csökken a szintek közvetlen hatása a küzdelemre, de úgy, hogy közben a magasabb szint elérése mégis kívánatos cél marad. A csoportos harcok így izgalmasabbak és tovább is tartanak, de a magasabb szint azért még mindig előnyt jelent a közelharcban.

Mit jelent ez pontosan?

Harcba lépéskor a zsoldosod alapvető mutatóit (ÉP, sebesség, stb.) a jelen lévő legmagasabb szintű zsoldos mutatóihoz igazítjuk. Vagyis, ha mondjuk 3. szintű zsoldossal lépsz harcba, a bevetésen résztvevő legmagasabb szintű zsoldos pedig az 5. szinten van, akkor az alapvető jellemzőidet az 5. szinthez közelítjük. A változás a fegyverhasználati jártasságot is érinti. Ez azt jelenti, hogy ha 5. szintű vagy, az az 1v1 közelharcban még mindig előnyt jelent, de a szintek közötti különbségek csökkenése miatt a csoportos harcok kiegyensúlyozottak lesznek.


2) Küldetés felület

A küldetések saját fület kaptak, amely „bevetés” és „játéktípus” gomb alatt található. A napi és bevezető küldetéseket is itt nézheted meg. Így könnyebben átlátható, hogy melyik küldetések aktívak éppen, mit kell tenni a sikeres teljesítésükért, és milyen jutalmakat lehet szerezni.

[​IMG]

3) Bevezető küldetések

Az új „küldetések” felülettel együtt jelennek meg a bevezető küldetések az újoncok számára. Hogy ne rögtön mély vízben tanuljanak úszni a kiképzés befejezése után, itt egy pár gyakorló bevetésen vehetnek részt. Lehet pl. három zsoldossal csapatban játszani akár élesben, akár egyéni játékban. Ezzel minden részt vevő egység némi plusz TP-hez jut. Az új játékosok így jobban megismerhetik a MercElite funkcióit és az első éles bevetéseken jobb teljesítményt érhetnek el.

4) Új képernyő

A hírek, események és egyéb közös ügyeink számára szép új „hírek” ablakot készítettünk. Ha beléptek a játékba, ez fog köszönteni! Persze később is meg lehet nyitni a jobb oldalon található „hírek” gombra kattintva.

5) A felhasználói felület és az effektek fejlesztései

Folyamatos erőfeszítésünkkel, hogy a játék minél jobb teljesítményt nyújtson, most a felhasználói felület érzékenységét növeltük, és a grafikus megjelenés fejlesztésén is dolgoztunk. A munkának még nincs vége: a cél az, hogy a MercElite gyengébb gépeken is kifogástalan élményt nyújtson.

6) Egységek méretének változása

Összevetettük az egységek jelenlegi maximális méretét az átlagosan online levő játékosok számával; és arra a következtetésre jutottunk, hogy egy jól szervezett csapatnak nagyon nagy előnye van 5 véletlenszerűen összesorsolt ellenféllel szemben. Ezért a frissítéssel együtt az egységek maximális méretét 3 játékosra csökkentettük! Ez elsőre talán durvának tűnik, ugyanakkor ez a változás sokkal kiegyensúlyozottabb csatákat fog eredményezni, ahol egy csapat nem tudja az ellenfelet lesöpörni a pályáról.

7) Fejlesztések

Gyors fordulás: a zsoldosok mostantól nem lassan fognak megfordulni, ha pl. mögéjük kattint a játékos, hanem gyakorlatilag azonnal az új irányra váltanak.

Hangok: A lépések hangja most már illeszkedik a felszereléshez.

8) Az egyensúly változásai

Gyalogos

EMP gránát
- 1,5-ről 1mp-re csökkentett kábítás
- 95-ről 80-ra csökkentett másodpercenkénti sebzés

Nagy energiájú mikrohullámú gránát (HPMG) fejlesztésének változása
- A megnövelt területet eltávolítottuk
- A kábítás időtartama 0,5 másodperccel nőtt

9) Hibajavítások

Szövegek: számos kiegészítés és javítás született.

Látvány: az animációkat és effekteket fejlesztettük és javítottuk.

Hang: az akadozást kijavítottuk

Küldetések: a küldetések többé nem minősülnek teljesítettnek attól függetlenül, hogy a játékos...


Játékfrissítés 13 - Új szintrendszer és bevezető küldetések

2014. január 31.

Hibák a fejlesztések vásárlásakor

Üdvözlet Katonák!

Észleltük, hogy mai napon vásárolt fejlesztések nem mindegyike került a játékosok birtokába, de a rendszer az érte járó összeget levonta, ezenkívül a felmerült hiba egyéb területeket is érintett.

A hiba javítása folyamatban van, az erre költött játékpénz jóváírásra fog kerülni.
Így senkit sem fog veszteség érni, a fejlesztéseket a jóváírt összegből újra meg tudjátok majd vásárolni.

A felmerült kellemetlenségért szíves türelmeteket és elnézéseteket kérjük.

Üdvözlettel,

A MercElite csapata

Ismered a modern hadviselést? Készen állsz életed legizgalmasabb bevetéseire ebben a vadonatúj játékban?

Képes vagy egy csapat elit katonát sikeresen vezetni a csoportos harcokban? Élvezettel pusztítod el az ellenséget? Akkor jó helyen jársz, mert ez a háborús játék pont erről szól! Merc Elite ingyenes játék klasszikus MOBA elemekkel, amelyben zsoldosok irányításával bizonyíthatod taktikai képességeidet és rátermettségedet.

Az izgalmas online lövöldözős játék egyesíti magában mindazt, amit a többszereplős háborús játékok kedvelői keresnek: a futurisztikus fegyvereket, a változatos terepeket, az izgalmas harcokat. A cél: megsemmisíteni az összes ellenséges egységet!

A Merc Elite gyors ütemű, akciódús online lövöldözős játék, amely azonban nem csak az ellenség elpusztításáról szól. Be kell bizonyítanod, hogy értesz a csapatok átgondolt irányításához, a bevetések megtervezéséhez, azaz a taktikus és modern hadviseléshez. A vadonatúj, nemrég kifejlesztett játék öt különböző egységtípust kínál fel, amelyek közül a játékosok választhatnak. A túléléshez elengedhetetlen a Juggernaut egység, amelynek páncéljai szinte elpusztíthatatlanok, így remekül teljesítenek a közelről vívott csoportos harcokban. Az Assault egységek ezzel szemben rengeteg különböző fegyverrel rendelkeznek, ami igazán fordulatossá teszi ezt a többszemélyes játékot. A Recon osztály nagy fegyvere a sebesség és az ügyesség, amellyel az ellenséget hajtják fel ebben az online lövöldözős játékban és a Heavy Gunner egység a háborús játékok „nagyágyúja”, hiszen a távolból is képes tűz alá venni az ellenséget. A Tactician egység pedig, ahogy a neve is mutatja, képes a modern hadviseléshez elengedhetetlen taktikai megfigyelésekre és hadi mozgásokra, és akár el is döntheti a csata kimenetelét hightech fegyvereinek és pajzsainak köszönhetően.

Ha úgy érzed, hogy helyt tudsz állni a csoportos harcokban, akkor itt a helyed ebben a többszemélyes játékban. Vár a Merc Elite, a háborús játékok új generációja, ahol bőséges hadizsákmányt ejthetsz a csapatoddal és minden ellenséges egységet lekapcsoltok majd. Vezesd a csapatodat a háború poklán át és ne feledd, a visszavonulás ismeretlen dolog a Merc Elite MOBA világában!

Mi az a Merc Elite?

A Merc Elite egy futurisztikus online lövöldözős játék, amely egyesíti a modern hadviselés karakterisztikus jegyeit a többszemélyes játékok csoportos harcainak kihívásaival egy olyan játékban, amely hosszú időn át rengeteg izgalmas csatát és bevetést jelent a játékosok számára. A Merc Elite a gerillaháborúk idején játszódik. A többszemélyes játék olyan egyedülálló harci rendszerrel jelentkezik, amelynek során a fedezések, támadások és taktikai döntések egészen valósághű benyomást keltenek – mindezt pedig a lövöldözős játék olyan minőségben kínálja, ami még a legtapasztaltabb MOBA játékosok számára is meglepő. Az igényes és változatos csatamezők taktikai lehetőségek és döntések tömegét kínálják, ezek biztosítják azt, hogy a tízszemélyes csoportos harcok nem csak izgalmasak és kíméletlenek, hanem a modern hadviselés átgondolt irányítását is megkövetelik. Ahogy haladsz előre ebben a háborús játékban, hozzáférést szerezhetsz az egyre több és magasabb szintű fegyverhez és képességhez, valamint egyre hatékonyabb zsoldos katonákat bérelhetsz fel pénzért.

A Merc Elite a MOBA és az online lövöldözős játékok rajongóinak kedvenc játéka, akik már megelégelték, hogy mindig ugyanabban az arénában küzdenek ugyanazokkal és ugyanazokért a jutalmakért, így teljesen új játékélményre vágynak. A Merc Elite többszemélyes játék ráadásul teljesen ingyenesen játszható!

Próbáld ki még ma, mire vagy képes katonai vezetőként, vár a Merc Elite MOBA játék!