Kövess minket:
Üdvözlünk! Ez itt a
Merc Elite Beta
 
A béta kulcs megadása után jelentkezz be az új felhasználói fiókodba!
Szeretnél béta kulcsot kérni?
Itt kérhetsz meghívót:
 
 
 
Töltsd le a kliens verziót
Hírek és újdonságok

2014. április 20.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Üdv Harcosok!


[​IMG]
Kívánunk minden kedves játékosunknak, fórum lakónknak, érdeklődőnek

A MercElite csapata

2014. április 9.

Nyereményjáték

Figyelem Katonák!

A játéknak már több mint 5000 rajongója van a Facebookon!

Ennek elismeréseképpen elindítjuk az első nyeremény játékunkat a Facebook rajongói oldalán. Csak lépj be, add meg UserID-d a megfelelő helyen, és esélyes leszel egy hónap Prémium tagságot nyerni!

....és ne felejtsd el megosztani a nyereményjátékot...


A nyereményjáték ma (04.09.) 12:00-kor kezdődik és pénteken (04.11.) 16:00-ig tart, úgyhogy írány a Facebook!

A MercElite csapata

2014. március 20.

SZAVAZÁS - Újjáéledés + BETA kinézet

Üdv Zsoldosok!

Az előző szavazásunk eredményeképpen a TÁMADÓ karakterosztályt fogjuk ellátni egy különleges Beta kinézettel, amit minden béta fázisban részt vevő játékos automatikusan meg fog kapni!


Ezzel együtt egy újabb témával kapcsolatban is várjuk a visszajelzéseteket, amelyről itt olvashattok:

SZAVAZÓ TOPIK

Köszönjük az eddigi és jövőbeni voksaitokat!

További jó szórakozást a játékhoz!

MercElite Team

2014. március 15.

Március 15.

Kedves játékosok!

Ma, azaz március 15-én ünnepeljük Magyarország újkori történetének egyik meghatározó eseményét, az 1848-49-es forradalom és szabadságharcot, amely a nemzeti identitásunk egyik alapköve.

Kívánok a magam és a Bigpoint GmbH nevében minden Bigpoint játékosnak nyugodt megemlékezést, kellemes pihenést, jó kikapcsolódást és jó szórakozást a játékhoz!

[​IMG]
Föltámadott a tenger

Föltámadott a tenger,
A népek tengere;
Ijesztve eget-földet,
Szilaj hullámokat vet
Rémítő ereje.

Látjátok ezt a táncot?
Halljátok e zenét?
Akik még nem tudtátok,
Most megtanulhatjátok,
Hogyan mulat a nép.

Reng és üvölt a tenger,
Hánykódnak a hajók,
Sűlyednek a pokolra,
Az árboc és vitorla
Megtörve, tépve lóg.

Tombold ki, te özönvíz,
Tombold ki magadat,
Mutasd mélységes medred,
S dobáld a fellegekre
Bőszült tajtékodat;

Jegyezd vele az égre
Örök tanúságúl:
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!

Petőfi Sándor

2014. március 14.

GreatG búcsúzik

Kedves Játékosok!

Mint azt bizonyára sokan közületek tudják, csaknem 5 év telt el azóta, hogy 2009. májusában csatlakoztam a Bigpoint csapatához. A Bigpoint játékai ekkor indultak el magyarul, így gyakorlatilag az elejétől fogva figyelemmel kísértem a játékok, ezzel együtt természetesen a magyar Bigpoint közösség fejlődését, változását. 5 év alatt számtalan dolog változott, számtalan dolgot éltem át Veletek együtt, legyen szó szebb, vagy esetleg kevésbé szebb időszakokról.
A munkám során mindig szem előtt tartottam, hogy mind az általam irányított Community Csapat, mind pedig én magam a tőlem, tőlünk telhető maximumot nyújtsuk a közösség felé. Nyilván, azt nem lehet elérni, hogy mindig, mindenki maximálisan elégedett legyen, egyikünk sem tökéletes és volt, hogy hibáztunk, de igyekeztünk a lehetőségeinkhez képest megtenni mindent és mindent a legjobban csinálni, a mindenki számára elfogadható döntéseket meghozni.

5 év nem kevés idő és úgy érzem itt az ideje, hogy továbblépjek és más, számomra még kevésbé ismert területeken próbáljam ki magam, új ismereteket szerezzek és új kihívások elé nézhessek.
Mindez azt jelenti, hogy a pénteki nappal, azaz 2014. március 14-vel befejezem pályafutásomat mint a Bigpoint GmbH magyarországi community managere és hétfőtől - továbbra is a Bigpoint GmbH berkein belül - már az újonnan rám bízott feladatoknak fogok megpróbálni eleget tenni.

Az elmúlt évek alatt rengeteg új ismeretet szerezhettem, sokat tanultam, barátokra leltem, amiért külön köszönetet szeretnék mondani a Bigpoint magyarországi community csapatának, az összes moderátornak és adminisztrátornak, mindenkinek, akik támogattak nap mint nap a munkámban, akik nélkül sem a fórum, sem pedig a support nem működhetett volna. Hálásan köszönöm Nekik a rengeteg tudást, ismeretet amit gyakran a tudtuk nélkül adtak át, köszönöm a szorgalmukat, a kitartásukat, köszönöm, hogy mindig számíthattam rájuk.

Azonban nem csak tőlük, hanem Tőletek, játékosoktól is rengeteget tanultam és remélem, hiszen gyakran a visszajelzéseitekkel mutattatok rá, hogy mi az, amit jobban csinálhatunk, hol van olyan folyamat, amelyen javíthatnánk. Kívánom és remélem, hogy a jövőben is maradtok hű tagjai a Bigpoint közösségének.

Köszönöm tehát mindenkinek, hogy a magyarországi community managerként tagja lehettem a Bigpoint magyar közösségének, köszönöm mindannyiótoknak az együtt töltött éveket, kívánom mindenkinek a legjobbakat mind a játékban, mind pedig a valós életben!

Üdv,
GreatG - Nagy György
International Community Manager Hungary

2014. március 13.

Elérhető a MercElite önálló kliens!

Üdv Katonák!

Talán emlékeztek még, hogy a legutóbbi release leírásában titokzatoskodtunk egy kicsit, de ennek vége, ugyanis a mai napon megérkezett a MercElite önálló kliensprogramja!

A klienst a következő linkre kattintva tölthetitek le: http://mercelite.com/download


Telepítés után önálló programként tudjátok indítani, magyarul innentől kezdve lehetőségetek lesz a böngésző használata nélkül is játszani (internetkapcsolatra természetesen ugyanúgy szükség lesz). Ez a program direkt a MercElite számára lett megalkotva, tehát remélhetőleg segíteni fog azokon is, akik esetleg a böngészőből nem tudtak eddig játszani. A program tartalmaz egy önellenőrző és frissítő rendszert, magyarul ha update érkezik a játékba, akkor lefrissíti magát; fájlok megsérülése esetén pedig képes megjavítani azokat.

Tehát nincs más hátra: letöltés, bejelentkezés, játék!


Jó szórakozást kívánunk!

MercElite Team

2014. március 4.

SZAVAZÁS

Üdv Zsoldosok!

Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre egy új fejlesztéssel kapcsolatban, kérjük szánjatok rá egy pár percet, és szavazzatok!


SZAVAZÓ TOPIK

Köszönjük szépen!

MercElite Team

2014. március 3.

Release 014 - Harc a sivatagban

Figyelem, Zsoldosok!

Bevetésre kész a 14. release, az OUTBACK. A legfontosabb összetevője persze az új térkép, amit szintén Outback-nek neveztünk el – de azért ez nem minden. Az újítások egész hada vár: lássuk a részleteket.


§ Új térkép: Outback

Jártunk már a belvárosban és kíméletlen téli tájakon, most pedig a sivatagba vetett a sors. A győzelem itt is, mint mindig, csak rajtad és a csapaton áll! Az új térképen pörgős harcokkal, igazi kutyaszorítókkal és tökéletes rejtekhelyekkel, zugokkal és hasadékokkal várunk. Emellett persze a jó kis üldözésekre is gondoltunk, amihez sok helyre van szükség. Egyszóval, az OUTBACK térképen újabb változatos és izgalmas terepre és a lélegzetelállító bevetésekre számíthattok! Az egyetlen különbség a többi térképhez képest, hogy itt csak a kiindulási ponton lehet feltámadni.

§ A botok és a fedezékek


Továbbfejlesztettük a botok fedezék-keresési viselkedését. Mostantól a botok fedezék használata az általatok kiválasztott, játszani kívánt nehézségi szinttől is függ… és ha már foglalkoztunk velük, megalapoztuk a további fejlődésüket is.

§ Az új üzlet

Az üzletben lehet új zsoldosokat felvenni, fogyasztási cikkeket vásárolni, és még sok minden mást. Fontos hely, ezért kitakarítottuk egy kicsit: nemcsak könnyebben használható, de (reméljük) szebb is lett. Így mindig tudni fogtok a vásárokról, és könnyebben férhettek hozzá a szükséges tárgyakhoz is.

§ Fejlesztések és hibajavítások


- Kiegyensúlyoztuk a botok nehézségi szintjét az első csatákban, hogy az új játékosok jobb esélyekkel szálljanak harcba.
- Több, mint 30 fordítást frissítetünk.
- Több, mint 20 megjelenést és effektet fejlesztettünk.
- A küldetések számos hibáját kijavítottuk.
- És van még valami… amiről egyelőre hallgatunk… ami még inaktív, és csendben várja, hogy eljöjjön az ő ideje.

Egyelőre ennyi… de még jelentkezünk!

A MercElite csapata

2014. február 18.

R013.1 - Játékos statisztika probléma

Üdv Zsoldosok!

A Release 13.1 a mai napon sikeresen bekerült a játékba, azonban nem várt problémák adódtak a játékosok statisztikáival kapcsolatban. Ezek egy része (pl. Jelvények) egyes játékosoknál elveszhetett, és ennek a kinyomozása nem egyszerű feladat. A fejlesztők gőzerővel dolgoznak a probléma megoldásán, addig is a türelmeteket kell kérnem.


MercElite Team

2014. február 10.

SZAVAZÁS

Üdv Zsoldosok!

Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre a térképekkel kapcsolatban, kérjük szánjatok rá egy pár percet, és szavazzatok!


SZAVAZÓ TOPIK

Köszönjük szépen!

MercElite Team

2014. február 4.

Játékfrissítés 13 - Új szintrendszer és bevezető küldetések

Zsoldosok, figyelem!

Eligazítás következik… Bevetésre került a Release 013, az egyensúly rendszere. A legfontosabb, amiről tudnotok kell, a szintrendszer átalakítása, de ez még nem minden: egy csomó fantasztikus újítással várunk. Lássuk a részleteket!

1) A szintrendszer változásai

Felismertük, hogy az erőviszonyok különbségei szerencsétlen 1v1 párválasztásokhoz vezethetnek. Az automatikus párválasztások nagy része kiegyensúlyozott, és az erőviszonyok különbségeit az alacsonyabb szintű játékosok is jól ki tudják egyenlíteni azzal, ha csapatban játszanak. Az egyéni játékost azonban nagyon kellemetlen meglepetés érheti, ha nála erősebb zsoldossal kerül szemtől szembe. Az átalakított rendszerben csökken a szintek közvetlen hatása a küzdelemre, de úgy, hogy közben a magasabb szint elérése mégis kívánatos cél marad. A csoportos harcok így izgalmasabbak és tovább is tartanak, de a magasabb szint azért még mindig előnyt jelent a közelharcban.

Mit jelent ez pontosan?

Harcba lépéskor a zsoldosod alapvető mutatóit (ÉP, sebesség, stb.) a jelen lévő legmagasabb szintű zsoldos mutatóihoz igazítjuk. Vagyis, ha mondjuk 3. szintű zsoldossal lépsz harcba, a bevetésen résztvevő legmagasabb szintű zsoldos pedig az 5. szinten van, akkor az alapvető jellemzőidet az 5. szinthez közelítjük. A változás a fegyverhasználati jártasságot is érinti. Ez azt jelenti, hogy ha 5. szintű vagy, az az 1v1 közelharcban még mindig előnyt jelent, de a szintek közötti különbségek csökkenése miatt a csoportos harcok kiegyensúlyozottak lesznek.


2) Küldetés felület

A küldetések saját fület kaptak, amely „bevetés” és „játéktípus” gomb alatt található. A napi és bevezető küldetéseket is itt nézheted meg. Így könnyebben átlátható, hogy melyik küldetések aktívak éppen, mit kell tenni a sikeres teljesítésükért, és milyen jutalmakat lehet szerezni.

[​IMG]

3) Bevezető küldetések

Az új „küldetések” felülettel együtt jelennek meg a bevezető küldetések az újoncok számára. Hogy ne rögtön mély vízben tanuljanak úszni a kiképzés befejezése után, itt egy pár gyakorló bevetésen vehetnek részt. Lehet pl. három zsoldossal csapatban játszani akár élesben, akár egyéni játékban. Ezzel minden részt vevő egység némi plusz TP-hez jut. Az új játékosok így jobban megismerhetik a MercElite funkcióit és az első éles bevetéseken jobb teljesítményt érhetnek el.

4) Új képernyő

A hírek, események és egyéb közös ügyeink számára szép új „hírek” ablakot készítettünk. Ha beléptek a játékba, ez fog köszönteni! Persze később is meg lehet nyitni a jobb oldalon található „hírek” gombra kattintva.

5) A felhasználói felület és az effektek fejlesztései

Folyamatos erőfeszítésünkkel, hogy a játék minél jobb teljesítményt nyújtson, most a felhasználói felület érzékenységét növeltük, és a grafikus megjelenés fejlesztésén is dolgoztunk. A munkának még nincs vége: a cél az, hogy a MercElite gyengébb gépeken is kifogástalan élményt nyújtson.

6) Egységek méretének változása

Összevetettük az egységek jelenlegi maximális méretét az átlagosan online levő játékosok számával; és arra a következtetésre jutottunk, hogy egy jól szervezett csapatnak nagyon nagy előnye van 5 véletlenszerűen összesorsolt ellenféllel szemben. Ezért a frissítéssel együtt az egységek maximális méretét 3 játékosra csökkentettük! Ez elsőre talán durvának tűnik, ugyanakkor ez a változás sokkal kiegyensúlyozottabb csatákat fog eredményezni, ahol egy csapat nem tudja az ellenfelet lesöpörni a pályáról.

7) Fejlesztések

Gyors fordulás: a zsoldosok mostantól nem lassan fognak megfordulni, ha pl. mögéjük kattint a játékos, hanem gyakorlatilag azonnal az új irányra váltanak.

Hangok: A lépések hangja most már illeszkedik a felszereléshez.

8) Az egyensúly változásai

Gyalogos

EMP gránát
- 1,5-ről 1mp-re csökkentett kábítás
- 95-ről 80-ra csökkentett másodpercenkénti sebzés

Nagy energiájú mikrohullámú gránát (HPMG) fejlesztésének változása
- A megnövelt területet eltávolítottuk
- A kábítás időtartama 0,5 másodperccel nőtt

9) Hibajavítások

Szövegek: számos kiegészítés és javítás született.

Látvány: az animációkat és effekteket fejlesztettük és javítottuk.

Hang: az akadozást kijavítottuk

Küldetések: a küldetések többé nem minősülnek teljesítettnek attól függetlenül, hogy a játékos...


Játékfrissítés 13 - Új szintrendszer és bevezető küldetések

2014. január 31.

Hibák a fejlesztések vásárlásakor

Üdvözlet Katonák!

Észleltük, hogy mai napon vásárolt fejlesztések nem mindegyike került a játékosok birtokába, de a rendszer az érte járó összeget levonta, ezenkívül a felmerült hiba egyéb területeket is érintett.

A hiba javítása folyamatban van, az erre költött játékpénz jóváírásra fog kerülni.
Így senkit sem fog veszteség érni, a fejlesztéseket a jóváírt összegből újra meg tudjátok majd vásárolni.

A felmerült kellemetlenségért szíves türelmeteket és elnézéseteket kérjük.

Üdvözlettel,

A MercElite csapata

2014. január 30.

Moderátor kerestetik!

A MercElite keresi a legjobb harcosokat: Jelentkezz fórummoderátornak!

Üdv Zsoldos!

Eddig bátran küzdöttél a harcokban, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttél és ismered a játékot kívül-belül? Itt az ideje új kihívások után nézned!

Csatlakozz a MercElite csapatához – ne csak játékosként, hanem igazi harcostársként! A MercElite napról napra fejlődik és nő a játékosok száma. Ennek a hatalmas közösségnek az irányításához viszont elszánt harcostársakra van szükségünk.

Jelentkezz Te is! Fórummoderátorokat keresünk!

Az ideális moderátor
 • legalább 20 éves;
 • sok tapasztalatot szerzett a MercElite játékban, aktívan játszik és nagyon jól ismeri a játékot;
 • szívesen segít és ad tippeket a játékostársainak a játékkal kapcsolatban;
 • jól kiismeri magát az internetes kommunikáció területén (chat, Skype, Teamspeak, stb.) és aktív a fórumban;
 • 3-4 óra aktivitást tud vállalni a hét legalább 5 napján;
 • írásban és szóban is helyesen használja a magyar nyelvet; de jó, ha angolul is tud;
 • felelősségteljes, önálló és képes az objektív kritikára;
 • szeret csapatban dolgozni, lojális és titoktartó;
 • objektív tud lenni és a legrosszabb helyzetekben is meg tudja őrizni ezt;
 • büntetlen, korábbi konfliktusoktól mentes "előélet" a fórumban.
Remek lenne, ha már rendelkezne némi tapasztalattal a moderáció területén, de ez természetesen nem feltétel. A csapatunk rendes és kedves tagokból áll, akik minden újonnan jövőnek szívesen segítenek. A moderátor feladatai többek között a következők:

A fórummoderátor feladatai:
 • betartatja a fórum szabályait
 • elolvassa majdnem az összes hozzászólást
 • képviseli a csapatot
 • segíti a játékosokat a fórumban a játék minden területén
 • ötleteket ad a játék továbbfejlesztésére
 • a legjobb tudása szerint lelkiismeretesen moderálja a fórumot
 • adott esetben helyreutasítja és/vagy figyelmezteti a szabályokat nem betartó játékosokat
Hogyan jelentkezhetsz?

A legjobb „pályázati anyag” természetesen az, hogy aktívan játszol és rendkívül jó hozzászólásokat írsz a fórumban. De mivel szeretnénk egy kicsit jobban meg is ismerni Téged; ezért örülnénk, ha elküldenéd a rövid jelentkezésedet e-mailben.

A kérdőívet két módon tölthetitek ki:
 • IDE KATTINTVA letöltitek a kérdőívet (*docx, azaz MS Word formátumban) és kitöltitek, majd a hozzánk intézett e-mailben csatoljátok azt.
 • Az alábbi szöveget kimásoljátok (Ctrl+C), majd az elkezdett e-mailbe bemásoljátok (Ctrl+V) és az e-mailben töltitek ki a kérdőívet (nagyításhoz kattintsatok az ablak aljára):
Moderátor kerestetik!

2014. január 8.

Játékfrissítés 12.1 - Napi küldetések és fegyverváltás

Eligazításra jelentkezünk!

Lássuk, mit is tartalmaz pontosan a legújabb frissítésünk.


1) Gyors kioldás (smart cast)


Számos kérés után végre aktiválhatóvá vált a gyors kioldás ( vagy más néven „smart cast”) a beállítások között. A gyors kioldás azt jelenti, hogy a kiválasztott képességet az egérmutatóval kijelölt helyen használhatod.2) FegyverváltásAz 5. szinttől kezdve vásárolhatsz új fegyvert és az addig használt fegyveredet lecserélheted a zsoldos ablakában. Ez nem csak grafikai frissítés – a fegyverhasználati képességed is fegyverenként változik. Eddig csak a prémium egységek rendelkeztek ezzel a lehetőséggel, ám ez azt is jelentette, hogy a prémium egységeknek használniuk kellett ezeket az új képességeket, akkor is, ha a normál képességgel akartál játszani. Most viszont már szabadon dönthetsz.


Az új fegyvereket minden zsoldos számára megvásárolhatod kreditért, mihelyt a zsoldos elérte az 5. szintet. Ezután a zsoldos ablakában rákattinthatsz a fegyverre, ha használni akarod.


3) Változások a prémium egységekben


A prémium egységeket kis mértékben megváltoztattuk, mivel az új fegyverek most már kreditért kaphatóak. Ha most megvásárolsz egy prémium egységet, automatikusan megkapod az új fegyvert teljes képességgel. A fegyvert nem kell előtte megvásárolnod vagy fejlesztened. Ez csak akkor szükséges, ha kreditért vásárolod meg a fegyvert!


4) Napi küldetések


A napi küldetések minden nap új kihívást kínálnak. Egy küldetés sikeres teljesítésekor egy véletlenszerű jutalmat kapsz. A napi küldetés 24 óránként jelenik meg egy felugró ablakban a fő képernyőn. Itt láthatod a jutalmakat, a küldetés címét, valamint a teljesítés határidejét és a haladásodat. A napi küldetések automatikusan aktiválódnak, nem kell külön jelentkezned rájuk. Ha egy napi küldetés harc közben lejárna vagy kicserélődne, akkor az a harc még az előző napi küldetésbe számít bele. Ezeken túl minden játékos egyéni napi küldetést kap. Előfordulhat tehát az is, hogy egy játékos egy nap az 1. küldetést teljesíti, ugyanaznap egy másik játékos a 8. küldetést kapja.


5) Megjelenések


Próbáld ki az új sivatagi megjelenéseket, amelyekkel teljesen a saját kívánságaidnak megfelelően alakíthatod a katonádat. Most már minden harc előtt kiválaszthatsz egy megjelenést, attól függetlenül, hogy a normál katonával vagy egy prémium egységgel játszol-e.


Reméljük kedveteket lelitek a változtatásokban.

MercElite Team

2014. január 8.

Hiányzó Fegyverek

Üdvözlet, Zsoldosok!

Észleltük a Prémium zsoldosoknál fennálló hibát, miszerint számukra a mai napon nem voltak elérhetőek a nem prémium zsoldosok hagyományos fegyverei.

A hibát mostanra sikerült elhárítanunk, a Prémium zsoldosok újra tudják használni mind a hagyományos, mind a számukra elérhető speciális fegyvereiket.


Megértéseteket és türelmeteket köszönjük,

A MercElite csapata

2013. december 31.

B.U.É.K.!

Üdv Mindenkinek!

A MercElite magyar csapatának nevében szeretnék mindenkinek szeretetteljes, békés, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánni!

MercElite Team

2013. december 24.

Békés, boldog Karácsonyt és minden jót az új évre!

[​IMG]
Sziasztok!

December 24-ét írunk, szenteste napja , a karácsonyi hangulat már minden házban tetőfokára hágott, a konyha a bejgli illatától telt, hamarosan már a ponty is sütőbe/serpenyőbe kerül, a karácsonyfát is sokan már feldíszítették, ahol még nem, ott pedig már biztosan napirendre van tűzve, bár biztos vagyok benne, hogy imitt-amott már a szaloncukor is hiánycikk a fáról... Talán csak a hó hiányzik, sajnos úgy néz ki, hogy hóból idén karácsonyra csak a legszerencsésebbeknek jutott

Elérkezett az év vége, sokunknak talán az év legszebb időszaka. Bár sok helyen eltérően ünneplik, a karácsony mégis mindenkinek a szeretet, a család és a barátok ünnepe, ez a legbiztosabb pont, ez sehol sem változik. Ünnepeljetek Ti is szeretetteitekkel, családotokkal, barátaitokkal, vagy éppen itt, a játékban, játékostársaitokkal. Kívánok Mindannyiótoknak, Családtagjaitoknak, Barátaitoknak, Szeretteiteknek békés, meghitt karácsonyt mind a magam, mind pedig a teljes Bigpoint nevében.

Teljen békében, boldogságban és szeretetben az ünnep, pihenjetek sokat, fogyasszátok egészséggel a karácsonyi finomságokat és persze erőt, kitartást az ajándékok kibontásához


Boldog karácsonyt!

GreatG

[​IMG]

2013. december 24.

Karácsony

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kíván minden kedves játékosnak, erre tévedőnek, fórum olvasónak, fórum lakónak,

a MercElite csapata

[​IMG]

2013. december 19.

Játékfrissítés 12.1 - betekintés

Üdv Zsoldosok!

Hogy mindnyájan naprakészek legyetek, szeretnénk egy kis betekintést nyújtani Nektek a közelgő 12.1 számú játékfrissítésbe, amely a megszokott kisebb hibajavításokon és átalakításokon kívül néhány izgalmas elemet is tartalmaz!

Lássuk csak... Dolgozunk egy Smartcast (Okos dobás) nevű funkción. Ennek a lényege, hogy amikor aktiválsz egy képességet, akkor az a kurzorod aktuális állása szerinti irányba a megnyomás pillanatában rögtön aktiválódni fog, tehát nem kell az aktiválás után külön ezért kattintani egyet. Egy egyszerű példa: a Hadász, aki képes pajzsával védeni bajtársait, ezentúl még gyorsabban tudja majd ezt megtenni, és még több életet menthet meg eredményesen ezáltal. Egyszerűen csak menj a másik játékos fölé az egérrel, nyomd meg a gombot, klikkelni már nem kell!

Mi is van még itt... Ja igen, a Daily Missions (Napi Küldetés). Minden egyes napon egy véletlenszerűen kiválasztott küldetés lesz kijelölve minden játékos számára. Ezt vagy teljesíted, és bezsebeled érte a jutalmakat; vagy egyszerűen nem foglalkozol vele, ha nem tetszik, nincs rá időd stb.; másnap mindenképpen új küldetés fog érkezni.

Van még a végére egy dolog...de azt már nem olvastam el rendesen...valami Switchable (Cserélhető); de azt sajnos már nem tudom hogy mi az ami cserélhető lesz... Szóval valamit cserélgetni lehet majd, de úgy gondolom hogy még várnunk kell egy kicsit, hogy megtudjuk miről is van szó pontosan; szóval lessetek be később még!

Jó találgatást az újdonságokkal kapcsolatban!

MercElite Team

2013. december 19.

Visszaélések és ezek megelőzése

Üdv Katonák!

Nemrég a tudomásunkra jutott, hogy néhány játékos a játékmenet hibáját kihasználva komoly mennyiségű kreditre tett szert. A problémát okozó hibát kijavítottuk, valamint azon játékosok "könnyen szerzett" kreditjeiről is gondoskodtunk, akik komoly mértékben használták ki a bugot.

Egy olyan játékot szeretnénk fenntartani, ami mindenki számára igazságos; és ez a lépés része volt ennek az iránynak. Éppen ezért a jövőben is éberek leszünk, felkutatjuk a szabálytalanságokat; és megfelelő intézkedéseket fogunk tenni azon tisztességtelen játékosok ellen, akik a tisztességes játékosok kárára próbálnak szabálytalan módon előnyökhöz jutni. A MercElite-ben továbbra is fontosnak tartjuk a fair playt és a sportszerűséget. Ennek fontos eleme az őszinteség az esetleges hibákkal kapcsolatban; valamint a játék továbbfejlesztésének elősegítése!

Ebben Ti rengeteget tudtok nekünk segíteni! Ha felfedezel egy olyan részt a játékban, ami nyilvánvalóan nem működik megfelelően; akkor jelezd ezt egy support ticketben, vagy írd be ide a fórumba a hibajelentős topikba. Így hamar orvosolhatjuk a problémát, megállítva ezzel a tisztességtelen játékosokat a hiba kihasználásában és ezzel együtt a szabálytalan előnyök szerzésében. Minél részletesebb leírást adsz a jelenségről, az annál könnyebben reprodukálhatóvá válik, és ilyen módon annál gyorsabban is kerülhet javításra.

Köszönjük az együttműködéseteket!

A MercElite csapata

Ismered a modern hadviselést? Készen állsz életed legizgalmasabb bevetéseire ebben a vadonatúj játékban?

Képes vagy egy csapat elit katonát sikeresen vezetni a csoportos harcokban? Élvezettel pusztítod el az ellenséget? Akkor jó helyen jársz, mert ez a háborús játék pont erről szól! Merc Elite ingyenes játék klasszikus MOBA elemekkel, amelyben zsoldosok irányításával bizonyíthatod taktikai képességeidet és rátermettségedet.

Az izgalmas online lövöldözős játék egyesíti magában mindazt, amit a többszereplős háborús játékok kedvelői keresnek: a futurisztikus fegyvereket, a változatos terepeket, az izgalmas harcokat. A cél: megsemmisíteni az összes ellenséges egységet!

A Merc Elite gyors ütemű, akciódús online lövöldözős játék, amely azonban nem csak az ellenség elpusztításáról szól. Be kell bizonyítanod, hogy értesz a csapatok átgondolt irányításához, a bevetések megtervezéséhez, azaz a taktikus és modern hadviseléshez. A vadonatúj, nemrég kifejlesztett játék öt különböző egységtípust kínál fel, amelyek közül a játékosok választhatnak. A túléléshez elengedhetetlen a Juggernaut egység, amelynek páncéljai szinte elpusztíthatatlanok, így remekül teljesítenek a közelről vívott csoportos harcokban. Az Assault egységek ezzel szemben rengeteg különböző fegyverrel rendelkeznek, ami igazán fordulatossá teszi ezt a többszemélyes játékot. A Recon osztály nagy fegyvere a sebesség és az ügyesség, amellyel az ellenséget hajtják fel ebben az online lövöldözős játékban és a Heavy Gunner egység a háborús játékok „nagyágyúja”, hiszen a távolból is képes tűz alá venni az ellenséget. A Tactician egység pedig, ahogy a neve is mutatja, képes a modern hadviseléshez elengedhetetlen taktikai megfigyelésekre és hadi mozgásokra, és akár el is döntheti a csata kimenetelét hightech fegyvereinek és pajzsainak köszönhetően.

Ha úgy érzed, hogy helyt tudsz állni a csoportos harcokban, akkor itt a helyed ebben a többszemélyes játékban. Vár a Merc Elite, a háborús játékok új generációja, ahol bőséges hadizsákmányt ejthetsz a csapatoddal és minden ellenséges egységet lekapcsoltok majd. Vezesd a csapatodat a háború poklán át és ne feledd, a visszavonulás ismeretlen dolog a Merc Elite MOBA világában!

Mi az a Merc Elite?

A Merc Elite egy futurisztikus online lövöldözős játék, amely egyesíti a modern hadviselés karakterisztikus jegyeit a többszemélyes játékok csoportos harcainak kihívásaival egy olyan játékban, amely hosszú időn át rengeteg izgalmas csatát és bevetést jelent a játékosok számára. A Merc Elite a gerillaháborúk idején játszódik. A többszemélyes játék olyan egyedülálló harci rendszerrel jelentkezik, amelynek során a fedezések, támadások és taktikai döntések egészen valósághű benyomást keltenek – mindezt pedig a lövöldözős játék olyan minőségben kínálja, ami még a legtapasztaltabb MOBA játékosok számára is meglepő. Az igényes és változatos csatamezők taktikai lehetőségek és döntések tömegét kínálják, ezek biztosítják azt, hogy a tízszemélyes csoportos harcok nem csak izgalmasak és kíméletlenek, hanem a modern hadviselés átgondolt irányítását is megkövetelik. Ahogy haladsz előre ebben a háborús játékban, hozzáférést szerezhetsz az egyre több és magasabb szintű fegyverhez és képességhez, valamint egyre hatékonyabb zsoldos katonákat bérelhetsz fel pénzért.

A Merc Elite a MOBA és az online lövöldözős játékok rajongóinak kedvenc játéka, akik már megelégelték, hogy mindig ugyanabban az arénában küzdenek ugyanazokkal és ugyanazokért a jutalmakért, így teljesen új játékélményre vágynak. A Merc Elite többszemélyes játék ráadásul teljesen ingyenesen játszható!

Próbáld ki még ma, mire vagy képes katonai vezetőként, vár a Merc Elite MOBA játék!