Kövess minket:
Üdvözlünk! Ez itt a
Merc Elite Beta
 
A béta kulcs megadása után jelentkezz be az új felhasználói fiókodba!
Szeretnél béta kulcsot kérni?
Itt kérhetsz meghívót:
 
 
 
Játékmenet és funkciók

Játékmenet és funkciók - bemutató

Ismerd meg a MercElite világát!
 

Valósághű látótér
A látótér soha nem volt élethűbb: valós időben mozog és változik. Így menekülés vagy rajtaütés közben ki lehet használni a tereptárgyak nyújtotta fedezéket.

Fedezék fedezék ellen
A győzelemhez jó fedezék kell. A megfelelő elhelyezkedés a siker kulcsa is lehet, de meglapulni nem elég. Az ellenfél hátulról is támadhat! Használd a terep előnyeit, de maradj mozgásban! Ne feledd: a fedezék megvéd a fegyvertűztől, de egy gránát vagy egy jól megválasztott képesség használatával meg lehet semmisíteni, és máris teljes sebzést szenvedsz.

Direkt tűzvezérlés
Elég az egérrel a kívánt célpontra mutatni, és a térképre bal egérgombbal kattintani. Ez a funkció lehetővé teszi a harcmező közvetlen ellenőrzés alatt tartását, és akciódús, pörgős játékmenetet biztosít.

Ellenőrzési mód
Foglalj el több ellenőrzési pontot, mint az ellenfél, és szedd el a jegyeiket! Az ellenőrzési mód dinamikussá és fordulatossá teszi a játékmenetet.

A magaslati pont - taktikai előny!
A térkép mutatja a magaslati pontokat - a győzelemhez csak meg kell őket találni. A magasan elhelyezkedő egységek alacsonyabb pontról nem láthatók, amíg nem nyitnak tüzet. Ha mégis találat éri őket, kevesebb sebzést szenvednek. Vagyis a magaslati pont a bekerítő hadműveletek és rajtaütések ideális kiindulópontja.