Kövess minket:
Üdvözlünk! Ez itt a
Merc Elite Beta
 
A béta kulcs megadása után jelentkezz be az új felhasználói fiókodba!
Szeretnél béta kulcsot kérni?
Itt kérhetsz meghívót:
 
 
 
Eligazítás
MercElite - közeli jövőben játszódó katonai MOBA játék, a gerillaháborúk korában, amikor kormányok helyett óriásvállalatok szerződött és fizetett zsoldosai vívják a háborúkat. Az egyedülálló direkt tűzvezérlés alapú harci rendszernek és a fedezékek valósághű használatának köszönhetően még a tapasztalt MOBA játékosok is új, egyedi játékélményt élhetnek át. Részletesen kidolgozott, sokoldalú harcterek és taktikai műveletek teszik lélegzetelállítóan izgalmassá, feszessé és akció dússá a játék menetét az öten öt ellen típusú online harcokban. Szerezz továbbfejlesztett fegyvereket, újabb és újabb képességeket, és szerződtess ütőképes új zsoldosokat, és vezesd győzelemre az embereidet!

A MercElite azoknak a MOBA és lövöldözős játékosoknak szól, akik az unalomig ismert fantasy környezet és játékmenet után valami újat és izgalmasabbat keresnek. A MercElite ingyenes, és központjában a fair és képesség-alapú arénaharc áll. Pénzügyi modellje a kényelmet és az előrehaladás felgyorsítását célozza meg, de különleges, megvásárolható tartalmakat is elérhetővé tesz. A Unity Web Player technológiának köszönhetően a játékhoz nem szükséges klienst letölteni, és mégis - meg fogsz lepődni. Nem is hitted volna, hogy a böngésződ mire képes!
Háttér
Alig pár év telt el... és a korábban ismert világ mindörökre a múlté lett.

Az összeomlott államok füstölgő roncsaiból öt óriásvállalat emelkedett ki, hogy korlátlan hatalmat gyakoroljon egy törvény, illúziók és remény nélküli társadalom felett. A nemzeti kormányok egyesével omlottak össze, ahogy kétségbeesett intézkedésekkel próbáltak gátat vetni a pénzvilágból kiemelkedő új erőknek - de végül egyenként behódoltak a szinte korlátlan pénzügyi források és ügyes taktikai húzások nyomása alatt.

A vállalatok befolyása hamarosan elmosta a korábban ismert történelmi államhatárokat, és új területi fennhatóságukat pénzen vásárolt katonai erővel támogatták meg. Országok és a senki földje, pénz és hatalom, béke és háború között elmosódott a határ: a hatalom fenntartásához szükséges katonai feladatok ellátásához nem kell nagy létszámú hadsereget fenntartani. A legtöbb küldetést egy maréknyi jól megválasztott, felszerelt és kiképzett zsoldosból álló osztag kiválóan képes teljesíteni.

Az öt óriásvállalat az egyetlen erő, amely a felfordult világban a stabilitás és a biztonság illúzióját biztosítja. Kinek van kedve felhívni magára a figyelmet? Akinek magához való esze van és behúzza a nyakát, annak a munkaadói kényelmes életet biztosítanak egy kellemes cégváros kedves zugában, és a vasárnapi vásárolgatás közben elfeledkezhet a körülötte zajló eseményekről. A nagyvállalatok mindegyike teljesen önellátó: mindent termeszt, betakarít, gyárt és termel amire az élethez szükség van, és mindegyik egy gondosan megválasztott fogyasztói csoportot céloz meg. Persze mindig akadnak feltörekvő újoncok, akik szeretnének kiharapni egy falatot a piacból, hogy a Fortune Five luxusvilágába vezető hosszú útra léphessenek.

Ha egy vállalat agresszív terjeszkedésbe, a "létszám optimalizálásába" vagy nagy léptékű "átszervezésbe" kezd, a legfontosabb szempont mindig az, hogy a keze tiszta maradjon. A cégpolitika szerint a kellemetlen feladatokat külső szakértőknek szervezik ki, a soha nem látott tömeges népességvándorlás árnyékában névtelen zsoldos alakulatok és az őket szervező ügynökségek árasztották el a piacot. A korábbi fegyveres erők világszerte széthullottak, egykori hivatásos tagjaik közül néhányan mára alig jobbak, mint a kalózok, mások viszont megőrizték a szakmaiságukat, és bárki szerződteti őket, annak a legmodernebb felszereléssel, és tapasztalt, alaposan kiképzett alkalmazottakkal állnak rendelkezésére. Belőlük váltak a legjobb zsoldosok, akik kezében a bolygó gazdasági és politikai játszmái végeredményben eldőlnek. Ők az igazi elit.